opstinsko-vece-kuceva-zasedalo-u-neresnici

Kučevo

Događaji

Opštinsko veće Kučeva zasedalo u Neresnici

Foto: BMK, Kučevačke novine

How Good Of A Friend Are You Really?

Lokalna samouprava Kučeva donela je odluku da se sednice Opštinskog veća od sada održavaju u svim mesnim zajednicama na teritoriji opštine.

Lokalna samouprava Kučeva donela je odluku da se sednice Opštinskog veća od sada održavaju u svim mesnim zajednicama na teritoriji opštine.Sednicama će prisustvovati i odbornici  iz tih naselja i bliže okoline, a po završetku, predsednik opštine Novica Janošević će primati građane, tako da više niko neće morati da putuje u Kučevo ako želi da iznese neki problem prvom čoveku lokalne samouprave.


Prva takva sednica održana je danas u Neresnici. Sednici su prisustvovali, sem članova Veća i izvestilaca, i svih četvoro odbornika iz ove velike mesne zajednice, a potom je Janošević razgovarao sa meštanima.

 


Većnici Kučeva u Neresnici


Sama sednica imala je obiman dnevni red - oko 40 tačaka. Najpre su svi članovi Veća podneli izveštaj o svom radu između dve sednice.

U daljem toku sednice raspravljalo se o setu tačaka o radu  PU“Lane“, Centra za socijalni rad, Centra za kulturu, zahtevima mesnih zajednica Ševice, Rabrova, Voluje, Mišljenovca, Trurija i Neresnice, Štaba za vanredne situacije opštine Kučevo, a bilo je reči i o planiranju sredstava za finansiranje strelaca za protivgradnu zaštitu i nabavku protivgradnih raketa, kao i o zahtevima različitih udruženja građana I pojedinaca upućenim Opštinskom veću Kučevo.

 


Neresnica prva mesna zajednica u kojoj je zasedalo Opštinsko veće

 

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top