Organizovan dečiji kamp „KamBre“ u Vukovcu

Žagubica

Zabava

Organizovan dečiji kamp „KamBre“ u Vukovcu

Foto: zagubica.org.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Zdrav način života i zabava kroz različite igre privlače mališane da deo letnjeg raspusta provedu u kampu.

Opština Žagubica je jedna od retkih opština u Srbiji koja se može pohvaliti netaknutom prirodom, izobiljem zdrave organske hrane i čistim vazduhom, i upravo ti kvaliteti bili su povod za organizovanje Dečijeg kampa „KamBre“, koji se svakog leta, od 2015. godine, održava u naselju Vukovac.

Zdrav način života, zabava kroz različite igre, pesmu, aktivne radionice, boravak i spavanje u šatorima, i ove godine privukli su mališane iz Beograda, Novog Sada i drugih mesta, da na ovaj način provedu kvalitetno svoj letnji raspust.  U novim avanturama ,vrhunskom  provodu  i maksimalnoj  zabavi zajedno sa mališanima učestvuju i animatori.

Prema rečima najmlađih omiljena destinacija za druženje, zabavu i sportske aktivnosti  na čistom vazduhu u netaknutoj prirodi je upravo ovde na kampu „KamBre“ u Vukovcu,  a ove preporuke u mnogome doprinose  promovisanju seoskog turizma u opštini Žagubica.

Organizator kampa je Svetlana Milutinović, predsednik udruženja „BioBre“. Održavanje kampa svake godine podržava i lokalna samouprava opštine Žagubica.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top