Osnovano Udruženje  „Jasno i glasno“

Požarevac

Saopštenja

Osnovano Udruženje „Jasno i glasno“

Foto: Udruženje“Jasno i glasno”

How Good Of A Friend Are You Really?

Udruženje „Jasno i glasno“ koje će se uključiti u rad budućeg pokreta Saše Jankovića osnovano je u Požarevcu. Tim povodom udruženje se oglasilo saopštenjem za javnost

Dana 19.04.2017. održana je Osnivačka skupština i osnovano Udruženje “Jasno i glasno” sa sedištem u Požarevcu u cilju sveukupnog razvoja Grada Požarevca i okoline i afirmacije  ljudskih i građanskih vrednosti, načela socijalne pravde i novih ideja, a prevashodno u oblastima: socijalne i zdravstvene zaštite, unapređenja lokalne uprave, ravnomernog razvoja i drugim oblastima od značaja za građane Grada Požarevca. 

Udruženje će se uključiti u rad budućeg pokreta  Saše Jankovića. Osnivači udruženja su ljudi mlađe i srednje generacije, najvećim delom bez ranijeg stranačkog iskustva. 

Osnovna ideja jeste okupljanje novih snaga u saradnji sa  kompetentnim i iskusnim stanovnicima Požarevca i okoline, koji su udruženi i odlučni u ideji da se založe i aktivno rade na pitanjima ključnim za građane - da podnose inicijative i predstavke, organizuju akcije na terenu, održavaju tribine i edukacije, itd. 

Udruženje nema lidera, već ravnopravne saradnike na istom cilju- oživotvorenju načela socijalne pravde, kompetentnosti i znanja u svim profesijama, profesionalnosti i efikasnosti javne uprave, pravične i kompetentne regulative, itd. 

Udruženje ima nameru da samo, kao i u saradnji sa drugim pokretima i organizacijama sličnih ciljeva i programskih načela, radi na unapređenju-načela pravde, načela socijalne pravde, vladavine prava, ljudskih i dečijih prava i ohrabri građane da se toj borbi aktivno priključe. 

Udruženje je upisano u registar udruženja u Agenciji za privredne registre. Osnivači su predsednik Glavnog odbora Nevena Jacić (master fiziko –hemičar), zastupnik Marija Simić Lazarević (dipl.pravnik), generalni sekretar Jelena Mladenović (preduzetnik i kinolog), zastupnik Ivan Lazarević (dipl.pravnik), potpredsednici Dalibor Lukić (novinar) 
i Miloš Vasiljević, (tehničar drumskog saobraćaja), kao i Stevan Stanojević (dr veterinarske medicine), Vladimir Radovanović, (dipl. ekonomista) i Saša Jovanović (mašinski tehničar) – navodi se u saopštenju za javnost.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top