Osnovna škola „Vuk Karadžić“ proslavila 132.rođendan

Požarevac

Događaji

Osnovna škola „Vuk Karadžić“ proslavila 132.rođendan

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Na svečanosti su uručene diplome i zahvalnice, a u okviru kulturno-umetničkog programa prikazan je život i običaji naroda srpskog.

Osnovna škola „Vuk Karadžić“ osnovana je 7. septembra 1887. godine. Od tada do danas kroz nju su prošle brojne generacije učenika, učitelja i nastavnika, koji su ostavile neizbrisiv trag. Proslava Dana škole je prilika da se istaknu uspesi koji su obeležili prethodnu školsku godinu i da se nagrade najzaslužniji.

Gosti na svečanosti

„Izuzetnim zalaganje učenika, njihovih učitelja i nastavnika postigli smo da godina koja je za nama bude veoma uspešna. Ostvareni su zapaženi uspesi na takmičenjima sa jedne strane, dok su  sa druge strane učinjena  velika materijalna ulaganja u sanaciju školskih objekata“, istakao je Vladan Vidojević, direktor škole.

>>OBNOVLJENA ŠKOLA U ZABELI PRIMILA NAZAD SVOJE ĐAKE<<

Ovom prilikom učenicima koji su postigli zapažene rezultate uručene su diplome i nagrade, a njihovim učiteljima i nastavnicima zahvalnice. Takođe, zahvalnice su dodeljene pojedincima i ustanovama koji su pomogli rad škole.

Nagrađeni učenici za postignute rezultate

Učenici su u nastavku svečanosti prikazali život i običaje srpskog naroda u onom vremenu kada je živeo Vuk Karadžić, ali i kako danas žive mladi.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top