Ostavka direktorke “Parking servisa” i povratak stare

Požarevac

Društvo

Ostavka direktorke “Parking servisa” i povratak stare

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Marija Papović podnela je ostavku na mesto direktorke JKP “Parking servis” Požarevac 5. septembra, iako joj mandat ističe tek 2025. godine.

Marija Papović, diplomirani ekonomista, imenovana je na funkciju direktorke Javnog komunalnog preduzeća “Parking servis” 25. novembra 2021. na period od četiri godine rešenjem Skupštine grada Požarevca.

Mandat direktora prestaje istekom perioda na koji je imenovan, ostavkom ili razrešenjem, navodi se u dopunskom materijalu za sutrašnju sednicu skupštine, te bi Mariji Papović, ukoliko skupština prihvati njenu ostavku, sutra prestao mandat.

U dopuni skupštinskog materijala koja je stigla danas, nije navedeno zbog čega je dosadašnja direktorka dala ostavku. Ona nije odgovarala ni na poziv portala E-Braničevo.

Na sutrašnjem zasedanju lokalnog parlamenta odbornici će doneti odluku o imenovanju novog v.d. direktora JKP “Parking servis” Požarevac.

Gradsko veće predložilo je na tu funkciju Vericu Savić iz Požarevca, master inženjerku organizacionih nauka, koja je trenutno na poziciji izvršne direktorke ovog javnog preduzeća.

Savić je već obavljala funkciju direktorke “Parking servisa” tri godine, u periodu od 2013. do 2016. godine, kada je i ona podnela ostavku, a kao razlog navela je da je to iz zdravstvenih razloga.

To Top