Osveženje stiže u utorak

Braničevo

Servisne informacije

Osveženje stiže u utorak

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Nedelju pred nama obeležiće promenljivo, ali prilično toplo vreme. Smena sunca, povremene oblačnosti i kiše očekuje nas narednih dana.

Početak nove radne sedmice obeležiće pretežno sunčano i toplo vreme, sa minimalnom dnevnom temperaturom 15 i maksimalnom koja će u najtoplijem delu dana iznositi 30 stepeni.

Osveženje stiže u utorak, kada se očekuje promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Moguće su i vremenske nepogode sa većom količinom padavina, kao i kratkotrajnom pojavom grada i olujni vetar. Temperatura neće značajno pasti, variraće između 15 i 28 stepeni na Celzijusovoj skali. Za sredu, 17. maj, najavljeno je svežije vreme, sa minimalnom dnevnom temperaturom devet i maksimalnom 20 stepeni.

Od četvrtka ponovo više sunca, uz temperature koja će se kretati od osam do 23 stepena. Narednog dana smenjivaće se sunce i oblaci, u jutarnjim časovima biće do 11 stepeni, kasnije u toku dana do 26.

Vikend pred nama, kao i cela nedelja, biće topao i promenljiv. Prema prognozama meteorologa, u subotu će biti mestimično sunčano vreme u Braničevskom okrugu, sa minimalnom temperaturom 15, a maksimalnom 29 stepeni. Sledećeg dana moguć je pljusak, ali će temperatura biti slična prethodnom danu, odnosno kretaće se između 14 i 28 stepeni.

To Top