Otvoren novoizgrađeni objekat MZ ,,Čačalica”

Požarevac

Događaji

Otvoren novoizgrađeni objekat MZ ,,Čačalica”

Foto: A. Grujić

How Good Of A Friend Are You Really?

Meštani Mesne zajednice ,,Čačalica” dobili su novi, multifunkcionalni objekat, koji sadrži, pored administrativnog dela, izdvojenu jedinicu Apotekarske ustanove ,,Apoteka Požarevac”, Poštu i prodajni prostor.

Saša Pavlović, gradonačelnik Požarevca, sa saradnicima i okupljenim građanima, svečano je danas otvorio i obišao ovaj objekat veličine 540 kvadrata.

Otvorene nove prostorije

,,Izgradili smo objekat u vrednosti od 30 miliona dinara. Međutim, zajedno sa radovima oko parternog uređenja u okolini ovog objekta i priključkom na komunalnu infrastrukturu  koštali su 34 miliona dinara. Na jednom mestu omogućili smo vam da imate sve ono što ste davno zaslužili. Apoteka i Pošta falili su u ovom delu grada, s obzirom na to da je Mesna zajednica ,,Čačalica” jedna od najvećih u gradu”, rekao je Pavlović okupljenim građanima i podsetio da su nekadašnje prostorije MZ ,,Čačalica” izgorele u požaru.

Po njegovim rečima, novootvorena Pošta i izdvojena jedinica Apotekarske ustanove ,,Apoteka Požarevac” predstavljaju rezultat želje meštana ove mesne zajednice.

Saša Pavlović i Tatjana Činč

Tatjana Činč, direktorka Apotekarske ustanove „Apoteka Požarevac“, kazala je da je ovo 35 apoteka ove ustanove.

,,Grad Požarevac je naš osnivač i podrška i imamo jedan zajednički cilj, a to je dostupnost farmaceutske zdravstvene zaštite najširem krugu građana”, istakla je Činč.

Ona je napomenula da se nova apoteka u okviru MZ ,,Čačalica” zove ,,Viola” po cvetu ljubičice koji je lekovit i blagotvoran, poput farmaceutske delatnosti.

To Top