otvorena-izlozba-fotografija-i-decjih-likovnih-radova-egologicarenje-foto

Petrovac

Kultura

Otvorena izložba fotografija i dečjih likovnih radova „Egologičarenje“ (FOTO)

Foto: Ivan Jovanović

How Good Of A Friend Are You Really?

U okviru projekta „Ekologičarenje“,koji se održava po drugi put u Petrovcu na Mlavi, otvorena je izložba fotografija i dečjih likovnih radova

U okviru projekta „Ekologičarenje“,koji se održava po drugi put u Petrovcu na Mlavi, otvorena je izložba fotografija i dečjih likovnih radova na temu „Kako ja štitim prirodu“.


Projekat je organizovan od strane Odreda izviđača "Mlava" iz Petrovca i Udruženja gljivara i ljubitelja prirode "Vilino kolo" iz Petrovca, a uz podršku Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije i Opštine Petrovac na Mlavi.

 

 

Izložbi je pristustvovao veliki broj dece, ponajviše članovi Odreda izviđača "Mlava" sa roditeljima, ali i predstavnici medija i lokalne samouprave. Gost izložbe bio je i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije, gospodin Miletić Mihajlović Tića.

 


Gostima se u svojstvu domaćina, Galerije "Krug", obratio Sekretar ULUP-a, gospodin Dragan Milosavljević, a izložbu su otvorili predstavnici OI "Mlava" i Udruženja "Vilino kolo". Najuspešnijim učesnicima izložbe dodeljene su i prigodne nagrade.

 


Izložba će biti otvorena do 9. decembra 2015. godine, a ulaz je slobodan.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top