Otvorena sezona trka na požarevačkom „Hipodromu“

Požarevac

Sport

Otvorena sezona trka na požarevačkom „Hipodromu“

Foto: Ivan Miloš

How Good Of A Friend Are You Really?

Na programu su bile četiri kasačke i tri galopske trke.

Prvi trkački dan „Majski sastanak“ organizovalo je Konjičko društvo „Knez Mihailo“, a pokrovitelj je bio grad Požarevac.

U kasačkoj trci „Resava“ za trogoda i starija grla pobedilo je grlo „Demon King“ sa Stevanom Sičem „Starijim“ u sulkama. Drugo mesto osvojio je „Ian Janis AT“, a treće „Elpenor AT“.  

Trogodački  galopski okršaj na 1.400 metara za grla koja do sada nisu ostvarila pobedu, posvećen proslavljenom treneru Nebojši Dozetu „Belanu“, pripalo je grlu „Waban“ i Goranu Mešetoviću. Drugi je kroz cilj prošao „Just Victory“, a treća  „Džejzi LP.

U kasačkom nadmetanju „Arkobaleno K“ za grla koja su osvojila do 1.500 bodova pobedilo je grlo  „Saphir AT“ sa Brankom Skenderovićem u sulkama. Na drugo mesto plasiralo se grlo „Wineto“, dok je treće mesto pripalo grlu „Gala SG“.

Drugo galopsko nadmetanje u čast Miodraga Petrovića „Kuma“, jednog od najistaknutijih upravnika Ergele „Ljubičevo“, pripalo je „Istri“ sa džokejem Aleksandrom Šašićem. Druga je bila „Sibirska kraljica“, a treće i četvrto mesto su u „mrtvoj trci“ podelili „Tina Sur“ i „Paton Sur“.

U kasačkoj trci „Novica Andrejić Gudžoman“ za grla koja su u karijeri zaradila do 4.000 bodova, trijumfovala je „Lejla SP“ sa vozačem Borisom Kečenovićem. Drugo mesto osvojilo je grlo „Doli SG“, a treće „Jessie“. U najuzbudljivijoj galopskoj trci „Tina“ na 1.600 metara, takozvanom ženskom „Trajal stejksu“, slavila je „Lullaby“ sa Aleksandrom Šašićem u sedlu, druga je bila „Streif“, dok je treće mesto pripalo grlu „Barbara Hepworth“.

Trkački dan okončan je brzom kasačkom partijom „1. maj“ u kojoj je pobedu odnelo grlo „Brume Dor“ sa Novicom Đorđevićem u sulkama. Drugi je bio „Quick Viervil“,  a treći „Isac Newtom AT“.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top