Ovog leta bogat kulturno-umetnički i sportski program u Požarevcu

Požarevac

Događaji

Ovog leta bogat kulturno-umetnički i sportski program u Požarevcu

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Građani Požarevca i okoline, kao i posetioci koji u njemu borave tokom leta, moći će da uživaju u raznolikim dešavanjima, koji će biti održani u julu i avgustu na tri lokacije u gradu.

U organizaciji Centra za kulturu Požarevac biće prikazano više od 40 kulturno-umetničkih, sportskih i zabavnih događaja, u periodu od 9. jula do 21. avgusta.

Galina Perić, direktorka ove kulturne ustanove, ističe da će letnji program biti realizovan na tri lokacije: ispred Centra za kulturu, na gradskom bazenu i u centru grada.

Dejan Krstić, član Gradskog veća zadužen za nevladine organizacije, kulturu, informisanje, socijalnu politiku i društvene delatnosti, naglašava da je u program ove godine uključen i Sportski centar Požarevac.

,,Svi programi su besplatni, a akcenat je stavljen na decu. Tabačka čaršija će biti zatvorena, a deca će izlaskom u grad sa svojim roditeljima moći da nauče mnogo novih stvari. Pored muzičkog programa i predstava, biće organizovane radionice i fizičke aktivnosti“, rekao je Krstić.

Dečiji programi i promocije knjiga, kako je najavljeno, održavaće se od 19.30, a ostali programi u 21 čas.

Letnji program

To Top