Penelopi Vordi Vaj Kiland: „Drski saputnik“

Braničevo

Kultura

Penelopi Vordi Vaj Kiland: „Drski saputnik“

Foto: Laguna

How Good Of A Friend Are You Really?

Penelopi Vordi Vaj Kiland, bestseller autorke Njujork tajmsa koje su prodale milionske tiraže svojih knjiga, ponovo su udružile snage i napisale savremeni roman „Drski saputnik“, seksi romansu sa izvanrednim i neočekivanim preokretom.

„Mesto mu je bilo u mojim najsmelijimfantazijama a neusredNebraskenaodmorištu auto-puta.

Nisamočekivala da ćunasvomputovanjuprekoAmerikesrestiseksi, nadmenogAustralijancapoimenuČens.

Kad mi je zatrebalapomoćoko kola, napravilismodogovor. I sledećeštoznam, putovalismozajedno, provodilinoći u hotelima u seksualnojnapetostiiprihvatali se neplaniranihskretanja.

Običnavožnjakolimapretvorila se u avanturuživota, zabavnuibezbrižnudokstvarinisudobilenaozbiljnosti.

Želelasamga, aliČensnijehteo da načiniprvikorak. Bilasamsigurna da i on žudizamnom, no neštoga je sprečavalo da se predasvojimosećanjima.

Nisamsmelasebi da dozvolim da se zaljubim u drskogsaputnika, posebnojersamznala da ćenam se putevirazići.

Svešto je lepokratkotraje, zar ne?

Samoštonaškrajnije bio onakavkakavsamočekivala“.

Ova ljubavnapriča o pruženojdrugojšansiapsolutni je hit u svetu. „Drskisaputnik“ jeidealnamešavinaosećanja, napetosti, drameizanimljivihlikova. Knjigumožetepronaći u svimknjižarama Delfi, Laguninimklubovimačitalaca, onlajnknjižari www.delfi.rs inasajtu www.laguna.rs.

Dva najbrža čitaoca portala E-Braničevo dobijaju ovu knjigu na poklon. Tačno u 17 časova potrebno je poslati lične podatke ( ime, prezime, adresu i broj lične karte) na mejl [email protected].

To Top