Pet izbornih lista na lokalnim izborima u opštini Žabari

Žabari

Politika

Pet izbornih lista na lokalnim izborima u opštini Žabari

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Izborna komisija opštine Žabari utvrdila je zbirnu izbornu listu kandidata za odbornike Skupštine opštine Žabari na izborima raspisanim za 21. jun.

Pod rednim brojem jedan je lista „Aleksandar Vučić – za našu decu“ sa 37 kandidata. Nosilac liste je Jovan Lukić, aktuelni predsednik opštine Žabari.

Druga izborna lista je „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS)“, takođe sa 37 kandidata, a prvi na listi je Miodrag Filipović, ekonomista iz Oreškovice, nekadašnji predsednik opštine Žabari.

Treću izbornu listu podnela je Grupa građana „Žigg i metla“ sa 37 kandidata za odbornike u Skupštini, a nosilac liste je Saša Begović, upravnik pošte, inače nekadašnji predsednik Skupštine opštine Žabari.

Pod brojem četiri je lista „Bolja Srbija za bolju opštinu“ sa 28 kandidata. Prvi na listi je Zlatko Dragutinović, trgovac iz Sibnice.

Poslednju izbornu listu pod brojem pet predala je Grupa građana „Za moje selo bez migranata“. Na listi je 21 kandidat, a prvi na listi je Toplica Vukašinović, menadžer iz Vlaškog Dola.

To Top