pet-opstina-braniceva-zajedno-na-sajmu-turizma-foto

Petrovac

Događaji

Pet opština Braničeva zajedno na Sajmu turizma (FOTO)

Foto: Ivan Jovanović

How Good Of A Friend Are You Really?

Braničevski okrug i ove godine učestvuje na sajmu sa zajedničkim štandom na kome se prezentuju pet opština

Braničevski okrug i ove godine učestvuje na sajmu sa zajedničkim štandom na kome se prezentuju pet opština: Požarevac, Petrovac na Mlavi, Kučevo, Malo Crniće i Golubac, dok opštine Veliko Gradište i Žagubica nastupaju na samostalnim štandovima.

 


Juče je na štandu Braničevskog okruga održana prezentacija Ergele Ljubičevo, a potom i kraće prezentacije ostalih opština ponaosob. Sajam su posetili i lokalni funkcioneri ovih opština, predsednik Skupštine grada Požarevca Bane Spasović, predsednik opštine Petrovac na Mlavi Radiša Dragojević, predsednik SO Petrovac Duško Nedinić, predsednik opštine Kučevo Novica Janošević, predsednik opštine Malo Crniće Dragan Mitić sa saradnicima. Štand je posetio i ambasador Mađarske dr.Atila Pinter.

 


Zajednički štand opština Braničevskog okruga je i ove, kao i predhodnih godina, izuzetno posećen, a opštine sve više sredstava ulažu u poboljšanje turističke ponude. Sajam se završava 21.februara.

 


Međunarodni sajam turizma pod sloganom „Gde još niste bili“ otvoren je u četvrtak 19.gfebruara na Beogradskom sajmu. Zemlja partner ove godine je Slovenija.

 


Sajam je otvorio premijer Srbije Aleksandar Vučić koji je rekao da je pred turizmom u Srbiji velika budućnost, ali da će država morati još mnogo da poradi na tome.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top