A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_slice() expects parameter 1 to be array, boolean given

Filename: controllers/Cms.php

Line Number: 105

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 105
Function: array_slice

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

Petrovačka “Motorijada” okupila dvotočkaše iz cele Srbije i inostranstva (FOTO) - moto skup - motorijada
Petrovačka “Motorijada” okupila dvotočkaše iz cele Srbije i inostranstva (FOTO)

Petrovac

Događaji

Petrovačka “Motorijada” okupila dvotočkaše iz cele Srbije i inostranstva (FOTO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Tokom prethodnog vikenda održan je jubilarni 21. Moto skup na lokaciji “Ladne Vode” u Gornjačkoj klisuri.

Kao i prethodnih godina skup je trajao tri dana uz bogat muzički program, u kome je učestvovalo nekoliko domaćih rok bendova. Skup je počeo u petak 12.jula dolaskom gostiju i smeštanjem u kamp „Ladne vode“.

Veče je bilo rezervisano za koncert rok bendova na kome su nastupili „Metro bend” (Paraćin), “Blues Delivers” (Pančevo) i “The Passengers” (Golubac). Veliki broj posetilaca okopio se već prve večeri Moto skupa i to je bila naznaka da će ovo biti jedan od najbrojnijiih skupova do sada.

Subota  je glavni dan na skupu. Učesnici su u prepodnevnim časovima obilazili obližnje manastire, pojedinici su uživali u čarima banje Ždrelo, a svi su sa nestrpljenjem čekali veliki defile koji je bio zakazan za 17 časova. Defile sa preko 400 dvotočkaša krenuo je od kampa „Ladne vode“ prema Petrovcu na Mlavi. Kolona je prošla kroz centar grada, a tradicionalno se na ulicama okupio veliki broj građana kako bi ispratio defile.


Defile dvotočkaša

Subotnje veče je bilo rezervisano za koncert legendarne YU Grupe koji je privukao, kako procenjuju organizatori, preko 2.000 posetilaca u kamp „Ladne vode“. Kao predgrupa nastupio je „Hettrik bend” iz Svilajnca, a po završetku nastupa YU grupe nastupila je grupa „Nightfall” iz Beograda.


Koncert Yu grupe

Predsednik Moto kluba „Midnight Riders“ Petrovac na Mlavi, Zoran Šuljikić „Šuki“, nije krio oduševljenje velikim odzivom ljubitelja dvotočkaša koji su, po njegovi rečima, došli iz cele Srbije, ali iz inostranstva.

„Ponovo smo uspeli da organizujemo odličan Moto skup, možda jedan od boljih u našoj državi. Zahvalio bih se opštini Petrovac na Mlavi, Turističkoj organizaciji, Sportskom savezu i sponzorima bez kojih sve ovo ne bi uspelo. Vreme nas je, takođe poslužilo, iako je čitav dan bio oblačan kiša nas je zaobišla“, rekao je Šuljikić.

Poznati stari hitovi YU Grupe sve prisutne su vratili u neka srećnija vremena, a na kraju nastupa usledile su ovacije publike i slikanje sa članovima grupe.


Mnogobrojni posetioci

Nedelja, poslednji dan Moto skupa, bila je rezevisana za napuštanje kampa i sumiranje rezultata. Ovogodišnji Moto skup je u potpunosti opravdao očekivanja i sa pravom treba da bude u vrhu turističkih manifestacija u opštini Petrovac na Mlavi, a glavni pokazatelj za to je i činjenica da proteklog vikenda u Petrovcu na Mlavi nije bilo slobodnih  smeštajnih kapaciteta, iako u bližoj okolini kampa „Ladne vode“ postoji nekoliko objekata za prenoćište.

Organizator “Motorijade” je Moto klub „Midnight Riders“ iz Petrovca na Mlavi, a pokrovitelji su Turistička organizacija Petrovac i opština Petrovac na Mlavi. 

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top