Petrovačka Turistička organizacija predstavila svoje potencijale na sajmu (FOTO)

Petrovac

Turizam

Petrovačka Turistička organizacija predstavila svoje potencijale na sajmu (FOTO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Turistička organizacija opštine Petrovac na Mlavi je i ove, kao i prethodnih godina, učestvovala na 41. Sajmu turizma u Beogradu.

Direktor Turističke organizacije Petrovac na Mlavi, Stefan Jovanović, istakao je da pored domaćih turista, ovu opštinu sve više posećuju i turisti kako iz Evrope, tako iz celog sveta, a sve to je posledica stalnog učestvovanja Turističke organizacije na sajmovima turizma u čitavoj zemlji.

Takođe, Jovanović je naglasio da je ove godine posebno mesto na štandu imalo lovačko udruženje „Trest“, koji je privuklo ogromnu pažnju posetilaca.

„Ovo je jedinstvena prilika da pokažemo i prezentujemo ono što imamo u našoj opštini. Ovo je najbolji način da pozovemo turiste u našu opštinu i naš grad, da osete nešto jedinstveno, srpsku i vlašku kulturu, i da posete RUC „Banja Ždrelo“, kao i druge turističke potencijale naše opštine“ rekao je Jovanović.

 

Tokom četri dana trajanja sajma, štand TO Petrovac na Mlavi posetilo je kompletno opštinsko rukovodstvo na čelu sa predsednikom opštine, Duškom Nedinićem, i predsednikom Skupštine opštine, Milančetom Aćimovićem.

 „Mi smo opština koja ima turističke kapacitete, ove godine predstavili smo lovce i „Bačijadu“. Imamo mnogo važnih turističkih tačaka i radimo punom snagom da za dve ili tri godine naša turistička ponuda bude daleko bolja. Opštinsko rukovodstvo ima jasan plan na koji način da dođe do tog željenog cilja“, kazao je Nedinić.

 

Predsednik opštine je još dodao da opštinsko rukovodstvo vredno radi na uređenju infrastrukture u opštini  od koje umnogome zavisi i dalje napredovanju u turizmu. Uzalud su sve prirodne i druge lepote ako je do njih nemoguće doći.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top