PISMO JAVNOSTI:  Nedinić stavio tačku na spekulacije o njegovoj smeni 

Petrovac

Saopštenja

PISMO JAVNOSTI:  Nedinić stavio tačku na spekulacije o njegovoj smeni 

Foto: Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Povodom učestalih priča o njegovoj smeni, ali i drugih spekulacija na račun opštinske vlasti, prvi čovek Petrovca na Mlavi, Duško Nedinić, izdao je saopštenje za javnost.

On se preko opštinskog sajta obratio građanima javnim saopštenjem sa ciljem da se, kako kaže, zaustavi širenje informacija iz neproverenih izvora o njegovoj smeni sa funkcije predsednika opštine.
„Ovim putem želim da stavim tačku na svaku vrstu spekulacija da je u toku moja smena kao predsednika opštine, a ostale navode ne želim ni da spominjem ni da komentarišem, s obzirom da se odnose na mene lično, a da su za javnost manje važni. Tekuće spekulacije smatramo sramnim pokušajem da se stane na put napretku i razvoju naše opstine, pokušajem da se na nefer način steknu politički poeni, bez rada, angažovanja i volje većine građana.
Ova opština je nakon 20 godina propadanja konačno na stabilnom putu ka razvoju tako da, dragi moji sugrađani, nikakva kvazi pisanija neće ugroziti ovaj trud i izazvati nestabilnost, to ne treba da vas brine. Da ne radimo složno kao tim, da ne pružamo podršku jedni drugima, ne bi bilo ni uspeha koji smo tokom, sada već prethodne godine, postigli.
Mi nismo ovde zarad ličnih interesa, već zajedno imamo isti cilj, tako da nema ni govora o previranjima, svađama, smenama i drugim, nedoličnim stvarima. Naš rad, uz stalno uvažavanje vaših potreba i sugestija, vodi nas na jedan sasvim izvestan put, a to je put razvoja i to je jedina istina
“, piše u saopštenju koje je potpisao Duško Nedinić.
On je poručio i da pisana reč snosi određenu težinu i najavio da će suočavanje sa odgovornošću biti sprovedeno isključivo legalnim putem, posredstvom institucija koje su za to odgovorne.


 

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top