Planska isključenja struje zbog radova na mreži

Braničevo

Servisne informacije

Planska isključenja struje zbog radova na mreži

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Više ulica i naselja u Braničevskom okrugu ostaće bez struje zbog planiranih radova.

U utorak, 16. avgusta, u vremenu od 8.30 do 14 časova, bez struje će ostati vikend naselje Livadica i ulica Miroslava Tirše u Velikom  Gradištu, a od 9 do 14 sati bez struje će biti Petrovačka ulica u Petrovcu, deo Tićevca pod nazivom Vrbnica, kao i naselja Kaona, Turija, Rakova Bara, Rakobarski Vis i Selište.

Narednog dana, 17. avgusta, bez struje će biti potrošači u naseljima Kudreš i Maleševo, u vremenu od 8.30 do 14 sati,  a od 9 do 15 deo Boževca (deo prema ekonomiji). Istog dana od  9 do 14 časova bez električne energije biće deo Tićevca (nn izvod ''Kostić''), kao i zaseoci Kisela voda i Paskaronj, a od 10 do 13 Starčevo i deo Dubočke.

Veći broj isključenja najavljen je za četvrtak, 18. avgust. Od 8 do 10 sati bez struje će ostati Lučica i deo Meminca u Požarevcu,  ulice Cara Uroša, Baje Sekulić, Ljubičevska, Raška, Železnička i pružni prelaz, od 8.30 do 14 ulica Save Kovačevića u Velikom Gradištu, od 9 do 15 sati Šljivovac, od 9 do 14 sati deo Tićevca prema igralištu, a od 8 do 14 deo Petke prema Kostolcu.

Za petak, 19. avgust, najavljeno je isključenje struje u delu Pečanice (trafo blast Pečanica kula), u periodu od 8.30 do 11 sati, delu Pečanice (trafo blast Pečanica rešetkasta stubna TS) od 11 do 14, kao i zaseocima Kisela voda i Paskaronj od 9 do 14 sati.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi mogu biti odloženi.

To Top