pljuste-optuzbe-na-racun-bivse-vlasti-u-petrovcu-na-mlavi

Petrovac

Info

Pljušte optužbe na račun bivše vlasti u Petrovcu na Mlavi

Foto: Ivan Jovanović

How Good Of A Friend Are You Really?

Posle mesec dana od preuzimanja direktorskog mesta u Direkciji za izgradnju Petrovca na Mlavi, Dobrica Milosavljević prvi put se obratio novinarima.

Posle mesec dana od preuzimanja direktorskog mesta u Direkciji za izgradnju Petrovca na Mlavi, Dobrica Milosavljević prvi put se obratio novinarima.

 
 
Na dan preuzimanja direkcije , krajem maja, imali smo 90 odsto potrošenog budžeta i 28 miliona dinara duga, što svakako ne bi pokrilo budžet za ovu godinu i tako bismo ušli u veliki problem. Novo rukovodstvo opštine je donelo odluku da se uradi rebalans od oko 40 miliona dinara, 30 miliona novih i 10 miliona unutar svojh pozicija promenjenih. Tako ćemo do kraja godine isplatiti te dugove koji su se pojavili danom preuzimanja vlasti i moći ćemo samo ono što je urgentno da uradimo da bi normalno funkcionisali . Veliki problem je nastao u kampanji jer su se u tom periodu sredstva trošila nenamenski i ako se tome doda dug nasleđen iz 2015.godine dolazimo do toga da je Direkcija pri kraju budžeta, iako je maj, kazao je Milosavljević.

 

 


Kaže da će do kraja godine stabilizovati finansije Direkcije i nada se da u 2017.godinu uđu bez dugova, te da će se raditi po realnim planovima.


Meni je žao što se plan i realizacija za 2016.godinu ni približno ne poklapaju i što će mnogo poslova ostati neurađeno u ovoj godini. Ja bih zamolio sve naše građane da se strpe, da ispravimo ovo do čega je došlo, imamo nekoliko javnih nabavki sprovedenih gde su završene sve procedure oko dobijanja poslova, ali nažalost, moraćemo da odustanemo baš iz razloga što nemamo sredstva da te poslove platimo.“
 

 

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top