A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_slice() expects parameter 1 to be array, boolean given

Filename: controllers/Cms.php

Line Number: 105

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 105
Function: array_slice

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

Počela Dečija nedelja
Počela Dečija nedelja

Braničevo

Događaji

Počela Dečija nedelja

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Dečija nedelja održava se od 7. do 13. oktobra pod sloganom „Da pravo svako – dete uživa lako“

Muzička škola „Stevan Mokranjac” Požarevac u Dečijoj nedelji  pripremila je niz manifestacija. Tokom Dečije nedelje biće postavljena izložba likovnih radova pripremnog razreda.

Od 7. do 11. okrobra sprovodi se humanitarna akcija prikupljanja slatkiša za decu, korisnike Narodne kihinje. Prvog dana predstavljeni su muzički instrumenti deci iz PU „Ljubica Vrebalov“. Za utorak  je zakazan okrugli sto na temu dečijih prava, koji realizuju učenički parlament, a i Nemanja Đorđević, psiholog.

U sredu je predviđena radionica za učenike Srednje muzičke škole na temu „Živeti prava deteta“, a vode je Nemanja Đorđević, psiholog i Spomenka Stanisavljević, pedagog.

 U četvrtak je predviđen program „Idemo na koncert“ namenjen učenicima pripremnog razreda Muzičke škole i decu vrtića iz Žabara. Ove aktivnosti odvijaće se u Muzičkoj školi.

U okviru programa u Malom Crniću, za sredu je predviđena radionica „Da pravo svako . dete uživa lako“ u odeljenju Muzičke škole. U petak je na programu otvoreni čas „Pevajmo o dečijim pravima“, u PU „14. oktobar“.

U Narodnoj biblioteci „Ilija M. Petrović“, Dečija nedelja uveliko traje.

>>DEČIJANEDELJA U POŽAREVAČKOJ BIBLIOTECI<<

Ove godine, Dečija nedelja obeležava značajan jubilej, 30 godina Konvencije Ujedinjenih nacija (UN) o pravima deteta, najznačajnijeg međunarodnog dokumenta u oblasti ljudskih prava koji se tiče deteta, kao i najšire prihvaćenog pravnog instrumenta za zaštitu ljudskih prava.

Uz podršku i pokroviteljstvo Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, u realizaciji aktivnosti Dečije nedelje učestvuju vladine institucije, organizacije i udruženja građana. Inicijator i organizator programa su Prijatelji dece Srbije.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top