Počela prijava za kostolački polumaraton „Trka legionara“

Kostolac

Sport

Počela prijava za kostolački polumaraton „Trka legionara“

Foto: FB CZK Kostolac

How Good Of A Friend Are You Really?

Kostolački polumaraton „Trka legionara“ biće ove godine organizovan 11. septembra u Viminacijumu. Prijave su u toku.

Svi koji uplate startnine od 1.200 dinara do 31. avgusta dobiće startni paket koji sadrži: promo kesu, startni broj, majicu trke, flašicu vode, izotonik, magnezijum, balzame za regeneraciju mišića, bon za ručak, promotivne materijale prijatelja trke i finišersku medalju na cilju.

Uplatom startnine od 1.200 dinara od 1. do 9. septembra dobija se startni paket sadrži: promo kesu, startni broj, flašicu vode, izotonik, magnezijum, balzame za regeneraciju mišića, bon za ručak, promotivne materijale prijatelja trke i finišersku medalju na cilju.

Prijava i uplata startnine, takođe u iznosu od 1.200 dinara, biće moguća i na dan trke 11. septembra ali tom prijavom se dobija samo startni broj u prijavnom centru i finišerska medalja nakon prolaska kroz cilj.

Planrane su četiri trke: "Trka legionara” - polumaraton 21,1 kilometar i prvenstvo Srbije u polumaratonu,"Trka Viminacijum” - dužina 10 kilometara, "Trka zadovoljstva Kostolac” - dužina pet kilometara i "Trka Maratončića” - dužina 100 metara.

Staza će biti maksimalno prohodna, bezbedna i jasno obeležena. Duž staze će se nalaziti obeležena vozila trke, policije i hitne pomoći. Okrepne stanice biće instalirane na svaka tri kilometra, svaka druga okrepna stanica imaće voće i sportski izotonik.

Pokrovitelji petog  polumaratona su grad Požarevac, Gradska opština Kostolac, a organizatori su Centar za kulturu “Kostolac”, Maraton Tim Požarevac, “Viminacium Adventure”, “Viminacium Rimski Gad” i “Legijski Logor”.

To Top