Počela rekonstrukcija puta Kučevo - Voluja

Kučevo

Događaji

Počela rekonstrukcija puta Kučevo - Voluja

Foto: eKučevo

How Good Of A Friend Are You Really?

Nakon razgovora Ivana Rajičića, predsednika opštine Kučevo, sa predsednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem, počeli su radovi na revitalizaciji putne deonice Kučevo – Voluja.

Koliku važnost ima rehabilitacija deonice puta  Kučevo –Voluja potvrđuje dolazak ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislava Momirovića već prvog radnog dana na realizaciji projekta.

„Ovo je izuzetno važan put, ne samo za opštinu Kučevo, već i za mnoge u Vladi Republike Srbije“, rekao je Momirović u izjavi za medije i dodao da je predsednik Aleksandar Vučić, nakon razgovora sa Rajičićem, lično insistirao da se ovi radovi što pre izvedu, piše portal E-Kučevo.

Predviđeno je da radovi traju naredna dva meseca i izvodiće se fazno. U prvoj fazi, dužine od dva kilometra, radiće se na deonici od prelaska pruge kod bivšeg ŠIK-a do benzinske pumpe na skretanju za Ševicu. Ukupna dužina deonice iznosi 14 kilometara.

Okvirna vrednost kompletnog projekta je  400 miliona dinara. 
Ministar Momirović je naglasio i da se idućeg meseca očekuje početak radova na kanalizacionim mrežama u Kučevu i Rabrovu vredni 11 miliona evra i najavio da će tada ponovo doći u Kučevo. 

Continue Reading
Povezane teme...
To Top