Počelo izdavanje mesta na vašaru, ima li zakupaca?

Požarevac

Društvo

Počelo izdavanje mesta na vašaru, ima li zakupaca?

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

U Požarevcu će od 6. do 8. jula biti održan „Ivanjdanski vašar“. JKP ,,Komunalne službe“ danas je počelo sa izdavanjem mesta zainteresovanim zakupcima.

„Svi zainteresovani zakupci mogu do dana održavanja vašara, 6. jula, svakog dana u vremenu od 10 do 15 časova, da dođu na blagajnu koja se nalazi na MIP-ovom stadionu da im pokažemo šta je slobodno i da rezervišu mesto“, rekao je za E-Braničevo Marjan Đorđević, šef pijačnih usluga.

Prvog dana bilo je manje interesovanje zakupaca, primetio je Đorđević.

„U odnosu na pretprošlu godinu, pošto prošle vašar nije organizovan, nešto je slabije interesovanje zakupaca, pretpostavljam zbog kovida“, rekao je on i izrazio nadu da će narednih dana interesovanje biti veće.

Podsećamo da će vašar biti održan u sledećim ulicama: Ilije Gojkovića u punoj dužini, deo Partizanske, od ulice Dalmatinske do ukrštanja sa Kosančićevom, u Industrijskoj ulici, od Ilije Gojkovića do ukrštanja sa Dalmatinskom, Stiškoj, od ulice Partizanske do ukrštanja sa ulicom Devet Jugovića i delu ulice Lole Ribara, od ukrštanja sa Jug Bogdanovom do Partizanske. Izuzetak je samo prostor ispred Vatrogasnog saveza Požarevac i ispred ispostave Policijske uprave, koji se nalaze u ulici Partizanskoj broj 3.

To Top