Početak sezone za lige mlađih kategorija sredinom avgusta

Braničevo

Sport

Početak sezone za lige mlađih kategorija sredinom avgusta

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Na sednici Sekretarijata FSRZS, poštujući Statut FSRZS-a i odluku o načinu popunjavanja slobodnih mesta u fudbalskim ligama FSS, doneta je odluka o sastavu Prve omladinske i kadetske lige i pionirskih liga.

Prvu omladinsku ligu čini 18 klubova među kojima nema nijednog kluba iz Braničevskog okruga. Prethodne sezone omladinci “Mladog radnika 1926” bili su na drugoj poziciji Druge kadetske Podunavsko-šumadijske lige i “za dlaku” im je izmakla prva pozicija i promocija u viši rang takmičenja. Prvo mesto zauzela je “Morava” iz Velike Plane.

U Prvoj kadetskoj ligi u sezoni 2020/2021.nastupaće dva kluba iz Braničevskog okruga. U pitanju su požarevački “Mladi radnik 1926” koji je i minule sezone igrao ovaj rang takmičenja, a takođe kao prvak Druge kadetske Podunavsko-šumadijske lige u viši rang plasirao se “Rudar 1933” iz Kostolca. Kadeti fudbalskog kluba “Železničar” izPožarevca aplicirali su za takmičenje u Drugoj kadetskoj Podunavsko-šumadijskoj ligi  i na nadležnom savezu je ostalo da prihvati zahtev ovog kluba.

Što se tiče sastava Podunavsko-šumadijske lige za pionire čak sedam ekipa iz okruga učestvovaće u ovom rangu takmičenja, a to su: “RSK” iz Rabrova, “Mladi radnik 1926” i “Železničar” iz Požarevca, “VGSK” iz Velikog Gradišta, “Rudar 1933” iz Kostolca, “Sloga 33” iz Petrovca na Mlavi i “Đerdap” iz Golupca.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top