pocinje-sedmojulski-turnir-u-malom-fudbalu

Požarevac

Sport

Počinje „Sedmojulski turnir“ u malom fudbalu

Foto: KMF „Požarevac“

How Good Of A Friend Are You Really?

Na stadionu malih sportova Kulturno-sportskog centra Požarevac otvoren je 4. Sedmojulski turnir u malom fudbalu.

Na stadionu malih sportova Kulturno-sportskog centra Požarevac otvoren je 4. Sedmojulski turnir u malom fudbalu.


Utakmice se igraju od ponedeljka.


Turnir je okupio 16 ekipa iz Požarevca i okoline, a prvo mesto će pobedniku ove godine, osim novčane nagrade, doneti i dalji plasman na turnir u Beogradu, a pobednik finalnog turnira dobija, između ostalog, i put u Pariz. Turnir se igra pod pokroviteljstvom Apatinske pivare.


U grupi A igraće „Arena Požarevac“, Pekara „Ksenija SD“, AS „Micki“ Šapine i „Obilić“. Grupu B čine „SZGR Partenon“ Požarevac, „Planet WIN 365“, „Dr Stojić Kostolac“ i  TR „Dragoslav Stojković“.


U grupi C su „Trioks menjačnice“, „Otpisani“, „Napredak Poljana“ i „Kaznena ekspedicija“, a u grupi  D „RD Inženjering“, NSP „Požarevac“, KMF „Požarevac“, „Pokret socijalista Požarevac“.

 


U ponedeljak 27. juna od 19 časova igraju „Arena“ i Pekara „Ksenija“ , a od 20 časova „Partenon“ i „DR Stojić“. Od 21 sat sledi duel „Trioks menjačnice“ i “Napredak“ Poljana. U poslednjem susretu od 22 sata sastaju se „RD Inženjering“ i KMF „Požarevac“.


U utorak 28. juna od 19 časova sastaju se AS „Micki“ Šapine i „Obilić“, a u 20 počinje meč „Planet WIN 365“i TR „Dragoslav Stojković“.

Od 21 sat  igraju NSP “Požarevac“ i „Pokret socijalista Požarevac“, a od 22 sata igraju „Otpisani“ i „Kaznena ekspedicija“.


Raspored utakmica za naredne dane biće objavljen naknadno. Sve utakmice se igraju na Stadionu malih sportova, a u slučaju lošeg vremena, utakmice će se igrati u Hali sportova. Organizatori su KSC Požarevac i Gradski fudbalski savez Požarevac.

 

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top