Podignuta optužnica protiv osumnjičenog za nedozvoljene polne radnje sa devojčicom

Požarevac

Saopštenja

Podignuta optužnica protiv osumnjičenog za nedozvoljene polne radnje sa devojčicom

Foto: Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Osnovno javno tužilaštvo podnelo optužni predlog protiv Z.O. iz Velikog Crnića, navodi se u saopštenju za javnost.

Osnovno javno tužilaštvo u Požarevcu je za samo tri meseca sprovelo dokazne radnje protiv Z.O. iz Velikog Crnića, zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje, a u vezi sa krivičnim delom obljuba sa detetom. 

Nakon toga je 3. marta i podnet optužni predlog protiv istog. 
Ovom tužilaštvu je 23. novembra 2016. od strane PU Požarevac dostavljena je krivična prijava protiv Z.O. te je odmah na predlog tužilaštva okrivljenom bio određen pritvor koji je po isteku dva meseca zamenjen merom Zabrana prilaska maloletnoj oštećenoj i merom zabrana napuštanja boravišta.  

Optužni predlog je podnet zbog postojanja opravdane sumnje da je okrivljeni tokom 2015. i 2016, maloletnu oštećenu (rođenu 2006.) u više navrata, koristeći prijateljske odnose sa njenom porodicom, pozivao u svoju kuću, kupovao joj slatkiše, te je dodirivao u predelu butina, zadnjice i između nogu. 

Dana 18. novembra, odveo ju je u lokalnu prodavnicu gde joj je rekao da odabere nešto od slatkiša dok je on za to vreme glavu prislanjao uz njeno rame, ljubio je po vratu i licu, držeći ruku na njenoj zadnjici i predelu ispod struka.   

Predloženo je da se okrivljenom izrekne kazna zatvora u trajanju od najmanje dve godine, kao i  zabrana približavanja i komunikacije sa maloletnom oštećenom u trajanju od tri godine – navodi se u saopštenju za javnost Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu.  

Continue Reading

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top