Policija isključila iz saobraćaja sedmoricu vozača

Braničevo

Saopštenja

Policija isključila iz saobraćaja sedmoricu vozača

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, tokom vikenda, zadržali su sedmoricu muškaraca koji su automobilima, traktorom i biciklom upravljali pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, od kojih je jedan izazvao saobraćajnu nezgodu.

Policija je u Velikom Gradištu kod vozača automobila „bmv“ (24), koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, pronašla manju količinu materije za koju se sumnja da je marihuana pa će protiv njega, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom mestu, biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Četrdesetčetvorogodišnji vozač „opel astre“ koji je automobilom upravljao sa 1,25 promila alkohola u organizmu i bez položenog vozačkog ispita, sumnjiči se da je u okolini Malog Crnića udario u „fijat“ kojim je upravljao pedesetjednogodišnji muškarac, a u ovoj nezgodi niko nije povređen.

Saobraćajna policija u Žagubici, Požarevcu i okolini Požarevca isključila je iz saobraćaja trojicu muškaraca (59), (43) i (40) koji su automobilima „zastava“, „mercedes“ i „bmv“ upravljali sa 2,34, 2,06 i 1,81 promil alkohola u organizmu.

U okolini Žabara i Petrovcu na Mlavi, patrole su zaustavile dvojicu muškaraca (59) i (52) koji su upravljali biciklom i traktorom sa 1,64 i 1,37 promila alkohola.

Protiv svih vozača podnete su odgovarajuće prekršajne prijave.

To Top