Policija uhapsila dvojicu Gradištanaca, za trećim raspisana potraga

Veliko Gradište

Hronika

Policija uhapsila dvojicu Gradištanaca, za trećim raspisana potraga

Foto: Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Oni se sumnjiče da su sinoć narušavali javni red u jednom ugostiteljskom objektu u Velikom Gradištu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Velikom Gradištu uhapsili su  I. S. (1966) iz Velikog Gradišta zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti i I. S. (1979) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Zbog izvršenog krivičnog dela nasilničko ponašanje za tridesetogodišnjim muškarcem, takođe iz Velikog Gradišta raspisana je potraga.

Oni se sumnjiče da  su sinoć narušavali javni red u jednom ugostiteljskom objektu u Velikom Gradištu, nakon čega je kako se sumnja I. S. (1966) četrdesetosmogodišnjem vlasniku objekta koji je pokušao da ih upozori, pretio da će ga ubiti. 

Takođe se sumnja da je I. S (1979) nakon verbalne rasprave na terasi ugostiteljskog objekta ispalio jedan projektil u pod, iz pištolja za koji ne poseduje odobrenje. 

Za tridesetogodišnjim muškarcem koji je odgurnuo i više puta udario vlasnika objekta i  njegovu četrdesetsedmogodišnju sestru, koja je zadobila lake telesne povrede policija je raspisala potragu. 
Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom I. S. (1966)  je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu, dok će I. S. (1979) biti priveden u Više javno tužilaštvo u Požarevcu.

Policija intenzivno radi na pronalasku tridesetogodišnjeg  muškarca za kojim je raspisana potraga zbog izvršenog krivičnog dela nasilničko ponašanje.

To Top