Politehnička škola otvorila vrata novim učenicima

Požarevac

Događaji

Politehnička škola otvorila vrata novim učenicima

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Cilj otvorenih vrata je da se budućim srednjoškolcima olakša izbor pri odabiru srednje škole i budućeg zanimanja.

U Politehničkoj školi u Požarevcu, danas i u utorak, 17. maja, održavaju se tradicionalni Dani otvorenih vrata tokom kojih će budućim srednjoškolcima biti predstavljeni smerovi koje ova obrazovna ustanova ima.

Veliko interesovanje osmaka

Po rečima direktora škole, Darka Radovanovića, svi osmaci požarevačkih osnovnih škola, ali i škola iz regiona, dakle iz oko 50 obrazovnih ustanova, tokom ova dva dana biće u prilici da posete školu.

Najpopularniji smer tehničar drumskog saobraćaja

“Želimo da dopremo do svakog osnovca, da predstavimo našu školu i da svaki roditelj i učenik dobije ispravnu informaciju o tome šta škola nudi i šta može da očekuje. Najpopularniji smer je tehničar drumskog saobraćaja. To je jedini četvorostepeni smer u našoj školi, ali su i ostali presprektivni jer su to zanati koji đacima omogućavaju da odmah posle srednje škole rade i zarađuju”, rekao je Radovanović.

 

Darko Radovanović

Politehnička škola u Požarevcu ima ozbiljan pristup svakom učeniku, a o kvalitetu rada najbolje govore rezultati koje učenici postižu na takmičenjima. Učenici saobraćajne struke su i ove godine prvaci Srbije.

>>POLITEHNIČKA ŠKOLA U POŽAREVCU NAJBOLJA NA DRŽAVNOM TAKMIČENJU<<

Radovanović ističe i da se podjednako kvalitetno radi kada su u pitanju opšte obrazovni predmeti, pa će tako naredne sedmice čak tri učenika ove škole učestvovati na takmičenju iz istorije. Pored toga, posebna pažnja se posvećuje i brojnim vannastavnim aktivnostima u skladu sa interesovanjima učenika.

Učenici Politehničke škole dočekuju buduće srednjoškolce

To Top