Posle rebalansa budžet opštine Kučevo veći za 30 miliona dinara

Kučevo

Politika

Posle rebalansa budžet opštine Kučevo veći za 30 miliona dinara

Foto: eKucevo

How Good Of A Friend Are You Really?

Predsednik opštine i zamenik predsednika OO SNS , Vladimir Stojanović, govorio je o temama koje su obeležile proteklu nedelju.

Nosioci najviših funkcija u lokalnoj samopravi i Opštinskom odboru Srpske napredne stranke Kučevo, održali su redovnu konferenciju za medije u stranačkim prostorijama. Stojanović je podsetio da su povodom proslave Dana opštine održane dve sednice Skupštine.

Najpre se osvrnuo na 19. radnu sednicu, u okviru koje je usvojen rebalans budžeta za ovu godinu, kojom se budžet opštine uvećava za više od 30 miliona dinara i to zahvaljujući dobijenim donacijama od različitih državnih i međunarodnih organa.

„To je još jedan dokaz o izuzetnom angažovanju svih relevantnih faktora u našoj lokalnoj samoupravi, koji su aplicirajući uspeli da obezbede sredstva neophodna za realizaciju više projekata“, istakao je Stojanović.

Potom je podsetio da je održana i Svečana sednica, na kojoj su dodeljena priznanja najzaslužnijima za razvoj opštine u protekloj godini i prikazan promo film u kome je prikazano šta je sve urađeno u periodu od godinu dana.

Nagrađani povodom Dana opštine

Stojanović je istakao da su na sednici Opštinskog veća donete četiri odluke kojima se pruža mogućnost za mnogo bolji prosperitet razvoja poljoprivrede, posebno stočarstva, odnosno govedarstva.

On je još napomenuo da je nastavljena kampanja podizanja kvaliteta lokalne putne infrastrukture, asfaltiranjem nekoliko manje frekventnih ulica na teritoriji Mesne zajednice Kučevo.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top