Poslednje nedelje aprila – red sunca, red kiše

Braničevo

Servisne informacije

Poslednje nedelje aprila – red sunca, red kiše

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Nedelju pred nama obeležiće prolećne temperature, ali i smena sunca i oblaka uz periode kišnog vremena.

Drugog dana Uskrsa je prijatno toplo vreme sa smenom sunčanih intervala i oblaka. U toku dana moguća je pojava kratkotrajne kiše, ali će u većini predela Braničevskog okruga biti suvo. Današnja temeperatura kretaće se između sedam i 22 stepena Celzijusove skale.

Utorak nam donosi slično vreme, uz mogućnost lokalnih pljuskova u određenom delu dana, a temperatura će varirati od 10 do 22 stepena. Narednog dana biće oblačno i kišovito vreme sa najmanjom dnevnom temperaturom osam i najvišom 23 stepena. Tokom utorka i srede na snazi će biti žuto upozorenje za oluje sa grmljavinom.

Četvrtak donosi nešto svežije vreme, praćeno lokalnim pljuskovima. Tog dana temperatura će biti nešto niža, odnosno jutarnja šest, a najviša dnevna 15 stepeni. Za petak je najavljeno više sunčanih intervala, blagi porast temperature, ali i mogućnost padavina. Najniža dnevna temperatura do sedam, a najviša do 18 stepeni.

Za vikend nas očekuje blagi porast temperature i suvo vreme. U subotu temperatura će se kretati od šestog do 19 podeoka Celzijusove skale, dok će u nedelju, kada se u Srbiji slavi Prvi maj, najmanja dnevna temperatura iznositi osam, a najviša 21 stepen.

To Top