A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: kultura

Filename: cms_front/full_view.php

Line Number: 312

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/views/cms_front/full_view.php
Line: 312
Function: _error_handler

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 138
Function: view

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Predstavom ''Kad bejah mrtav'' i proglašenjem pobednika, spušta se zavesa na 8.Smotru dramskih amatera Pomoravlja i Podunavlja ''Živka Mati''.

Predstavom ''Kad bejah mrtav'' i proglašenjem pobednika, spušta se zavesa na 8.Smotru dramskih amatera Pomoravlja i Podunavlja ''Živka Mati''.


U čast i slavu čuvene populаrne televizijske i rаdijske glumice, Požarevljanke Živke Matić, na maloj sceni požarevačkog Centra za kulturu nastupila su amaterska pozorišta iz Petrovca na Mlavi, Boževca, Malog Crnića i Krnjeva.

 


U konkurenciji za glavnu nagradu su glumice Milica Ilić (Petrovac), Sandra Milošević (Boževac) Anđela Stokić (Malo Crniće) i Tamara Antić (Krnjevo), dok će epitet najboljeg glumca poneti Ljubomir Denić (Petrovac), Valentino Oljača, Miroslav Milutinović (Malo Crniće) ili Goran Lekić (Krnjevo). Takođe, žiri će proglasiti najbolju predstavu koja će nastupiti na završnoj večeri Amaterskih glumačkih svečanosti "Milivojev štap i šešir".


Poslednje večeri smotre, u nedelju 15.novembra, u čаst pobednikа i zаvršetkа festivаlа Vlаdislаv Velkovski odigrаće monodrаmu ''Kаd bejаh mrtаv'', a potom će uslediti proglašenje pobednika i uručenje nagrada.


Bilet servis Centra za kulturu radiće u nedelju u vremenu od 15 do 20 časova, dakle do početka predstave.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top