POŽAREVAC: Požar lokalizovan, i dalje ima vatre i dima (VIDEO)

Požarevac

Hronika

POŽAREVAC: Požar lokalizovan, i dalje ima vatre i dima (VIDEO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Kako portal E-Braničevo nezvanično saznaje, požar je lokalizovan i ubrzo se očekuje da bude ugašen.

Prema poslednjim informacijama do kojih je došao portal E-Braničevo, požar je juče lokalizovan, što znači da je ograničen na jednom delu i da nema mogućnosti širenja, ali da i dalje ima vatre i dima.

POGLEDAJTE VIDEO

Požar je karakterističan zbog balirane plastike koja ima gorivu moć i teško se gasi. Juče su u gašenju požara pomogle ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ i JKP „Komunalne službe“, tako što su vršile dopremanje vode cisternama.

Kako E-Braničevo saznaje, u ovom trenutku požar je pred likvidacijom, dakle očekuje se da će vrlo brzo biti u potpunosti ugašen.

Ekipe su i dalje na terenu, trenutno tri vatrogasna vozila sa sedam vatrogasaca. Pomaže i Preduzeće za puteve koje sa njihovim kamionima dovozi zemlju. Pored nalivanja vodom, vatra se zatrpava zemljom jer tako gubi mogućnost dotoka kiseonika i na taj način se gasi.

Iz Policijske uprave Požarevac potvrduili su za E-Braničevo da je policija izvršila uviđaj, da je požar izbio oko 12 časova na prostoru „Šećerane“, na kompleksu firme „Ekolux Recycling see“ u Požarevcu. Što se tiče utvrđivanja uzroka požara, te informacije mogu dati samo iz Sektora za vanredne situacije, kažu iz PU Požarevac.

Za zvaničan razgovor sa nadležnima u tom sektoru još uvek čekamo odobrenje MUP-a po zahtevu koji smo poslali oko 12 časova.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top