pozarevac-putevi-prohodni-vozacima-se-savetuje-oprez

Požarevac

Info

POŽAREVAC: Putevi prohodni, vozačima se savetuje oprez

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Na svim putnim pravcima u Srbiji kolovozi su vlažni, u nižim predelima snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara

Na svim putnim pravcima u Srbiji kolovozi su vlažni, u nižim predelima snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara, što predveče može da dovede do poledice, pa se savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, saopšteno je danas iz "Puteva Srbije".


Na vozače se apeluje i da prilagode brzinu kretanja situaciji na putu i budu maksimalno oprezni u vožnji.


Ni u Požarevcu nije bolja situacija jer sneg pada od subote. Iako ekipe Preduzeća za puteve neprestano čiste i posipaju solju, kako grad, tako i puteve drugog i trećeg prioriteta, ni to ne pomaže da ulice budu potpuno bez snežnog pokrivača.


Prema prognozama metereologa u ponedeljak će se temperature kretati od nule do -6 stepeni. Oko podneva izmereno je -2 stepena. Svakako, temperature neće preći u plus sto i u Požarevcu predveče može dovesti do poledice.


Da ovo vreme, uprkos savetima nadležnih službi i policije, uzima danak, svedoči i podatak da je u Braničevu tokom vikenda došlo do tri saobraćajne nezgode. U jednoj je oboren pešak u naselju Poljana. Ostale dve saobraćajke dogodile su se u Kostolcu, saznajemo u saobraćajnoj policiji.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top