pozarevacki-naprednjaci-predlozili-narodne-poslanike

Požarevac

Politika

Požarevački naprednjaci predložili narodne poslanike

Foto: FB SNS

How Good Of A Friend Are You Really?

Srpska napredna stranka u Požarevcu odabrala je svoje kandidate za narodne poslanike na predstojećim parlamentarnim izborima.

Srpska napredna stranka u Požarevcu odabrala je svoje kandidate za narodne poslanike na predstojećim parlamentarnim izborima.


Jednoglasno su izabrani: Veroljub Arsić i Nataša Krstić. Ukoliko ovu odluku verifikuje Okružni odbor stranke, poslednju reč o kandidatima ipak će dati central SNS.

 

Arsić je jedan od osnivača SNS. Republički parlament nije mu stran – bio je narosni poslanik u poslednjih šest saziva. Predvodi Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja budžetskih sredstava a član je I drugih odbora. Na čelu je odborničkog klupa u lokalnoj skupštini. Rođen je 1969. godine u Požarevcu. Završio je srednju elektro-tehničku školu u Kostolcu.

 

Nataša Krstić je diplomirani ekonomista. Na čelu je Saveta za dijasporu, a aktivna je i u Uniji žena SNS Požarevac. Od 1993 do 2007 godine živela je i radila u Italiji, a trenutno je zaposlena u PD TE-KO Kostolac. Rođena je 1969. u Požarevcu.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top