Poznati finalisti

Petrovac

Zabava

Poznati finalisti "Rokerijade"

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

U takmičarskom delu ovogodišnje “Rokerijade” nastupiće šest bendova.

Finalisti "Rokerijade 2019", koji će  imati priliku da se predstave publici na velikoj bini 30. avgusta, na trgu u Petrovcu na Mlavi su: „Cardinal point“ iz Vranja,  „F.Y.N“ iz Novog Sada, „Eastock“ iz Užica, „Lisilo“  iz Beograda, „Zbedem“ i „Danas ništa kreativno“ iz Čačka.

"Čestitamo svim finalistima. Bilo je teško odabrati samo pet finalista, svi su bendovi dobri. Scena postoji, mladi imaju šta da kažu. „Rokerijada“ će nastaviti da pruža podršku mladima kroz svoje projekte", izjavio je Marko Veljković, predsednik Organizacionog odbora “Rokerijade”.

Najbolji bend očekuju vredne nagrade: snimanje tri pesme u “Mr. Sound” studiju, snimanje video spota u “Mravac” produkciji, izdavanje singla – „Lampshade media“, revijalni nastup na „Rokerijadi“ 2020.godine, a tu su i nagrade za istaknute izvođače.

"Finalistima je obezbeđen smeštaj za dva noćenja, pet obroka, žurka dobrodošlice, profil na sajtu festival i pokriveni su putni troškovi. Na kraju, tu su i nagrade koje su specifičene i nadam se da ćemo za deset godina izbaciti kompilaciju svih pobednika, sa zvaničnim izdanjima koje im obezbeđujemo”, rekao je Milan Jenić, jedan od organizatora.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top