Predškolci i prvaci uče pravila u saobraćaju

Veliko Gradište

Događaji

Predškolci i prvaci uče pravila u saobraćaju

Foto: velikogradiste.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Edukativnu predstavu “Pažljivkova pravila u saobraćaju“ pogledalo 250 predškolaca i prvaka u Velikom Gradištu, u pratnji vaspitača i učitelja.

Predstavu je realizovala Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije u saradnji sa Savetom za bezbednost u saobraćaju opštine Veliko Gradište kao najbolji način da se deci približe i objasne pravila u saobraćaju kako bi se zaštitila, pre svega, na putu do škole, ali i u svakodnevnom životu.

Da je predstava pravi način obraćanja najmlađoj populaciji pokazalo je i oduševljenje dece koja su pokazala izuzetnu interakciju i zainteresovanost.

Ovom prilikom, Agencija je svakom detetu poklonila priručnik “Pažljivkova pravila“ i svetloodbojne trake za bezbednost u saobraćaju, a Savet za bezbednost saobraćaja i Udruženje vozača Veliko Gradište svetloodbojni prsluk sa logom ovih institucija i škole.

Ove akcije imaju za cilj jačanje svesti i roditelja i dece radi podizanja nivoa bezbednosti u saobraćaju kako bi se smanjio broj poginule i povređene dece u saobraćajnim nezgodama.

To Top