Predškolci posetili opštinu

Veliko Gradište

Događaji

Predškolci posetili opštinu

Foto: velikogradiste.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Predsednik opštine, Dragan Milić, ugostio je danas, u svečanoj sali Skupštine opštine, polaznike Predškolske ustanove “Majski cvet“.

Poseta opštini deo je programa “Dečije nedelje“, a kako je napomenula direktorka ove ustanove, Slavica Janković, u Velikom Gradištu se praktikuje i mnogo pre, u dogovoru s predsednikom, kako bi se mališani koji se ove godine pripremaju za polazak u prvi razred bliže upoznali sa lokalnom samoupravom i dobili odgovore na mnogobrojna pitanja.

“Našu kuću, vrtić, osnovala je opština i predsednik je zadužen da isprati sve vaše potrebe u vrtiću, da rado dolazite i da srećni odlazite kući i da se, kasnije, rado sećate ovih dana u vrtiću“, rekla je Janković.

 “Zaista ste mi ulepšali dan i ja bih voleo da mi svaki dan bude ovakav, da se družim s vama. Obećali ste mi da ćete da budete dobri i da slušate vašu direktorku, vaspitače i roditelje, a ja vama obećavam da su sve da učinim da budete radosni i da se igrate, jer vi i ne morate ništa drugo da radite”, rekao je predsednik opštine Dragan Milić.

 

Za svakog po čokolada

Mališani su predsedniku opštine doneli na poklon korpu od zlatnih šišarki, a on je njih počastio omiljenim čokoladama.

Mališani poklonili zlatnu korpu predsedniku opštine

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top