Pregovaračkim postupkom do projekta za zatvoreni bazen

Požarevac

Društvo

Pregovaračkim postupkom do projekta za zatvoreni bazen

Foto: Pixabay

How Good Of A Friend Are You Really?

Jedini ponuđač, firma „Krip inženjering'' DOO Beograd, u pregovaračkom postupku pristala da za oko 2,5 miliona dinara nižu cenu izradi projekat zatvorenog bazena.

Gradska uprava Požarevca raspisala je krajem decembra javnu nabavku za izradu projektne dokumentacije za izgradnju zatvorenog bazena. Od sadržaja u objektu predviđeno je, između ostalog, projektovanje dva bazena, hidromasažne kada, tribine za oko 100 gledalaca, restorana, fitnes sale i drugih pratećih sadržaja.

>>Grad opredelio pet miliona dinara za izradu projekta zatvorenog bazena<<

U roku je pristigla samo jedna ponuda od firme „Krip inženjering'' DOO Beograd, međutim, ponuda je proglašena neprihvatljivom jer je premašen iznos procenjene vrednosti. Njihova ponuda iznosila je 7.490.000,00 dinara, što je gotovo za 50 odsto više od procenjene vrednosti.

>>Obustavljen postupak javne nabavke za izradu projekta zatvorenog bazena<<

Nakon obustavljanja postupka javne nabavke grad je odlučio da pokrene pregovarački postupak sa jedinim ponuđačem.

„U utorak  je sproveden pregovarački postupak sa jedinim ponuđačem, firmom „Krip inženjering'' DOO Beograd, koja je pristala da posao uradi za 5 miliona, koliko je navedena procenjena vrednost u javnoj nabavci“, kazao je Saša Valjarević, koordinator za javna preduzeća i investicije grada Požarevca, za portal E-Braničevo.

To Top