Prezentacija javnog poziva „EU za tebe – za kulturno nasleđe i turizam“

Veliko Gradište

Događaji

Prezentacija javnog poziva „EU za tebe – za kulturno nasleđe i turizam“

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Kako bi pomogli što većem broju aktera iz Golupca, Velikog Gradišta i Požarevca da iskoriste finansijsku podršku koja je na raspolaganju kroz program „EU za tebe – za kulturno nasleđe i turizam“, opštinske uprave, lokalne turističke organizacije i Regionalna razvojna agencija „Braničevo-Podunavlje“ organizuju praktičnu prezentaciju uslova i narednih koraka pri apliciranju.

Radionica će biti održana u sredu, 5. oktobra, od 10 do 12 časova, u sali Gimnazije, preko puta opštine u Velikom Gradištu.

,,Ovim putem pozivamo sve zainteresovane preduzetnike i MSP iz sektora turizma, private iznajmljivače koji poseduju kategorizovane objekte ugostitelje i poljoprivredna gazdinstva koja su angažovana u turizmu, da prisustvuju ovom događaju i iskoriste priliku da praktično provere i razrade svoje ideje, kako bi što uspešnije aplicirali i unapredili svoje šanse za dobijanje raspoložive finansijske podrške za razvoj svojih aktivnosti”, piše na sajtu opštine Veliko Gradište.

Više o tome pročitajte OVDE.

Podsećamo da je konkurs namenjen svim privatnicima u turističkom i ugostiteljskom sektoru, koji su zainteresovani za unapređenje svojih usluga.

Osnovni cilj ove podrške je da se turistička ponuda podigne na viši nivo i prošire kapaciteti turističkih usluga, što će doprineti i ekonomskom snaženju regiona i stvaranju novih poslovnih perspektiva.

BESPOVRATNA SREDSTVA ,,EU ZA KULTURNO NASLEĐE I RAZVOJ TURIZMA“

To Top