Prijem za petrovačke sportiste

Petrovac

Sport

Prijem za petrovačke sportiste

Foto: RTV Mlava

How Good Of A Friend Are You Really?

Povodom plasmana petrovačkih sportista na državno finale Plazma Sportskih igara mladih Srbije u tamošnjem sportskom savezu organizovan je prijem za najbolje.

Državno finale Plazma Sportskih igara mladih biće održano od 1. do 9. jula na Zlatiboru, a opštinu Petrovac na Mlavi predstavljaće najbolji sportisti osnovnih i srednjih škola.

Opštinu će u atletskoj disciplini predstaviti: Gavrilo Maksimović, Majda Milić i Lola Jordanov iz OŠ „Bata Bulić“. Na državno finale plasirali su se i fudbaleri (Coca-Cola Cup), učenici Srednje škole „Mladost“ iz ekipe „Sloga 33“ koju čine dečaci 2008. godište, kao i šahisti: Iva Marković, Mia Ilić i Sava Milić, takođe učenici ove škole.

Najbolje iz opštine na Mlavi pozdravili su predsednik Sportskog saveza Dejan Rajić i generalni sekretar Dejan Milošević ističući da pored sportskih odličja i plasmana, ovi mladi takmičari su svojim ponašanjem i lepim vaspitanjem bili najbolji ambasadori svojih škola i cele zajednice. Čestitke i reči zahvalnosti upućene su njihovim trenerima, nastavnicima i roditeljima.

Najuspešniji sa državnog finala stiču pravo takmičenja na Međunardonom finalu Plazma Sportskih igara mladih koje će biti održano krajem avgusta u Splitu.

To Top