Program mentoringa u oblasti prerade mleka i proizvodnje sireva

Braničevo

Društvo

Program mentoringa u oblasti prerade mleka i proizvodnje sireva

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Program je namenjen isključivo aktivnim preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima (MSP) koji se bave preradom mleka i proizvodnjom sireva u regionu Braničevo-Podunavlje.

U okviru Projekta „Najbolje iz BP – Podrška preduzećima za proizvodnju mlečnih proizvoda u regionu Braničevo-Podunavlje“, koji implementira Regionalna razvojna agencija „Braničevo-Podunavlje“, a finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO, raspisan je poziv za učešće u Programu mentoringa.

Program je namenjen isključivo aktivnim preduzetnicima i MSP koji se bave preradom mleka i proizvodnjom sireva u regionu Braničevo-Podunavlje, a korisnicima obezbeđuje podršku stručnjaka u određenoj oblasti. Ova usluga ima za cilj konkretno unapređenje kvaliteta postojećih ili razvoj novih proizvoda, unapređenje tehnoloških procesa, efikasnosti poslovanja i poslovnog planiranja, marketinga i pristupa tržištu, ili neke druge oblasti poslovanja korisnika. Program predviđa usluge mentoringa za najmanje pet korisnika, u trajanju od četiri dana.

Rok za prijavu je 20. januar 2020. godine, a više informacija o uslovima učešća dostupno je na OVDE.

Za sve dodatne informacije zainteresovani učesnici se mogu obratiti Ivani Antonijević, na telefon 060/5-100-500 ili putem mejla [email protected].

To Top