Program na Golubačkoj tvrđavi tokom praznika (FOTO)

Golubac

Događaji

Program na Golubačkoj tvrđavi tokom praznika (FOTO)

Foto: Tvrđava Golunbački grad

How Good Of A Friend Are You Really?

Tokom predstojećih praznika Kompleks Tvrđava Golubački grad otvoriće svoje kapije za posetioce od 10 do 19 časova, a sama Tvrđava Golubac biće otvorena od 10 do 18 časova.

Za posetioce Tvrđave 28. 29. i 30. aprila biće otvorene zelena, plava i crna zona. Radno vreme je od 10 do 18 časova. Poslednji ulaz u plavu i crnu zonu je u 17časova, a poslednji ulaz u zelenu zonu je u 17:30 sati. Zelena zona za posetioce biće  otvorena i 1. maja. Radno vreme je od 10 do 18  časova. Poslednji ulaz u zelenu zonu je u 17:30 časova.

U slučaju loših vremenskih uslova (vetar i/ili kiša) plava i crna zona neće biti otvorene za posetioce. Takođe, u slučajevima kada se prijavi veći broj posetilaca za plavu ili crnu zonu (30 posetilaca u jednom trenutku je limit za boravak u plavoj zoni), a radi bezbednosti posetilaca, uprava Kompleksa može privremeno da ograniči prodaju ulaznica za plavu i zelenu zonu.

Informacije o cenama ulaznica, sadržajima i događajima u tvrđavi tokom praznika nalaze se na sajtu www.tvrdjavagolubackigrad.rs i Facebook stranici.

Tokom praznika posetioci mogu uživati i u manifestacijama „Viteški dani“ i „Dani muzike“ od 28. aprila do 1. maja.

  • Program na Golubačkoj tvrđavi tokom praznika (FOTO)
  • Program na Golubačkoj tvrđavi tokom praznika (FOTO)
Continue Reading

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top