Projekat vetroelektrane pred Golupčanima

Golubac

Društvo

Projekat vetroelektrane pred Golupčanima

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

U toku je javni uvid u nacrt prve izmene i dopune plana detaljne regulacije područja vetroelektrane „Krivača”.

Javni  uvid  je počeo 7. i trajaće do 22, spetembra. Materijal za javni uvid izložen je u zgradi opštine Golubac u velikoj sali na  prvom spratu, svakog radnog dana od 7 do 15 časova, kao i na internet strani opštine Golubac (www.golubac.org.rs) .

Zainteresovanim pravnim i fizičkim licima koja će vršiti uvid u izloženi materijal. Odeljenje za poslove urbanizma pružiće sve potrebne informacije i stručnu  pomoć u  vezi  sa pojedinim rešenjima  i  eventualnim  davanjem  primedbi  i sugestija. Ovlašćeno lice za  davanje obaveštenja,  odnosno  pružanje  potrebnih informacija  i stručne pomoći je Snežana Oreščanin Jovanović.

Primedbe i sugestije na izloženi materijal mogu se dostaviti tokom trajanja javnog uvida na nacrt planskog dokumenta u pisanom obliku, Opštinskoj upravi Golubac lično  na  pisarnici  ili poštom,  zaključno  sa 22.septembrom.

Javna prezentacija biće održana 18.septembra sa  početkom u 12 časova. Po  završenom javnom  uvidu,  održaće  se  javna  sednica Komisije  za  planove  opštine  Golubac, 24.septembra u 12 časova i na njoj mogu prisustvovati sva pravna i fizička lica koja su u pisanom obliku  podnela primedbe u toku trajanja javnog uvida.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top