Promene u skupštinskim klupama, ko su novi odbornici?

Požarevac

Politika

Promene u skupštinskim klupama, ko su novi odbornici?

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Komisija za mandatno-imunitetska pitanja Skupštine grada Požarevca konstatovala je prestanak mandata za ukupno 10 odbornika.

Zbog izbora na funkciju koja je nespojiva sa funkcijom odbornika, Komisija za mandatno-imunitetska pitanja Skupštine grada Požarevca konstatovala je prestanak mandata za šest odbornika. Sa izborne liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ mandat prestaje gradonačelniku Saši Pavloviću, zameniku gradonačelnika Slaviši Aleksiću, i članovima Gradskog veća Darku Mirkoviću, Tomici Stojanoviću i Milanu Joviću.

Sa izborne liste „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma“, mandat prestaje članu Gradskog veća Srđanu Miletiću.

Komisija je konstatovala i prestanak mandata odbornicima koji su podneli usmene ostavke na sednici Skupštine. Potvrđene su ostavke za Tanju Lončar, Nenada Mirkovića i Miodraga Stepanovića sa izborne liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ i za Slobodana Jovića sa izborne liste „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma“.

Osam novih odbornika koji su položili zakletvu sa liste „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ su: Jovana Pavlović iz Kostolca, rođena 1995.godine, po zanimanju rudarski tehničar, 50. na listi, Goran Trubarac iz Požarevca, rođen 1977.godine, po zanimanju diplomirani ekonomista, 51. na listi, Slobodan Stepić iz Požarevca, rođen 1975.godine, po zanimanju audiovizuelni umetnik-dramski glumac, 52. na listi, Aleksandra Ćirić iz Beranja, rođena 1996.godine, po zanimanju pravni tehničar, 53. na listi, Dejan Rakić iz Požarevca, rođen 1957.godine, po zanimanju inženjer poljoprivrede, 55. na listi, Ljubiša Mišić iz Dubravice, rođen 1966.godine, po zanimanju metaloglodač, 56. na listi, Jelena Simić iz Požarevca, rođena 1977.godine, po zanimanju strukovni menadžer u saobraćaju, 57. na listi i Slobodan Veljković iz Požarevca, rođen 1979.godine, po zanimanju mašinski tehničar, 58. na listi.

Dva nova odbornika koja su ušla u lokalni parlamet  sa liste „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma“ su: Snežana Nikontović iz Klenovnika, rođena 1968.godine, po zanimanju diplomirani ekonomista proizvodnog menadžmenta, 14. na listi i Mirjana Plemić iz Požarevca, rođena 1949.godine, po zanimanju doktor medicine-hirurg, 15. na listi.

To Top