Puštanjem balona predškolci se oprostili od vrtića

Kostolac

Događaji

Puštanjem balona predškolci se oprostili od vrtića

Foto: FB GO Kostolac

How Good Of A Friend Are You Really?

Na platou ispred kostolačke Sportske hale održana je tradicionalna manifestacija “Balonijada”.

Manifestacija je počela defileom predškolaca ulicama Kostolca, a zatim su na platou ispred Sportske hale mališani vrtića „Majski  cvet“ prikazali interesantan program okupljenim roditeljima i time zvanično obeležili kraj svog boravka u vrtiću.

Predškolci prikazali interesantan progrm

Prisutnim mališanima i roditeljima obratila se direktorka PU „LJubica Vrebalov“ Požarevac, Tanja Lončar, koja je istakla da je ponosna na predškolce, buduće đake prvake, koji će u septembru krenuti u nove pobede.

„Očekujem od vas da budete uspešni tokom budućeg školovanja. Želim vam da hrabro i bez straha krenete u susret budućnosti. Nemojte se ničega bojati jer samo vam je nebo granica. Vama roditeljima želim da se naoružate strpljenjem i da sa ovom divnom decom zakoračite u novo doba sa puno topline i razumevanja“, rekla je Lončar.

Predsednik Gradske opštine Kostolac, Serdžo Krstanoski, čestitao je  mališanima na uspešno završenom predškolskom programu poželevši im puno sreće od septembra u osnovnoj školi.

„Kostolac je grad uglja i električne energije, ali i grad sporta. Takođe, Kostolac ima svoj Dunav  i svoj Viminacijum i to je naše bogatstvo,  ali ipak najveće bogatstvo ste upravo vi, predškolci, tako da Kostolac ne mora da brine o svojoj budućnosti. U to ime, draga deco, želim sve najbolje vama i vašim porodicama“, kazao je Krstanoski.

Budući prvaci su se puštanjem balona oprostili od vaspitača i predškolske ustanove. Nebo nad gradom u trenutku je obojeno najlepšim bojama.

Šareni baloni obojili nebo

Organizator manifestacije je Predškolska ustanova „Ljubica Vrebalov“ Požarevac u saradnji sa Gradskom opštinom Kostolac, a tehničku podršku pružio je Centar za kulturu Kostolac.

To Top