A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: biznis

Filename: cms_front/full_view.php

Line Number: 312

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/views/cms_front/full_view.php
Line: 312
Function: _error_handler

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 138
Function: view

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

Foto: A.G.

How Good Of A Friend Are You Really?

Sanirane posledice prošlogodišnjih elementarnih nepogoda na Površinskom kopu „Drmno“ i puštanjem u rad revitalizovanog bagera „SRs 470“ počela proizvodnja uglja

Sanirane posledice prošlogodišnjih elementarnih nepogoda na Površinskom kopu „Drmno“ i puštanjem u rad revitalizovanog bagera „SRs 470“ počela proizvodnja uglja.

 


(+) PK Drmno

 

Prošlogodišnje poplave prouzrokovane obilnim padavinama napravile su veliku štetu na kopovima „Kolubara“ i „Drmno“.Prioritet EPS-a bio je sanacija posledica elementarne nepogode, kazao je Slobodan Mitrović, izvršni direktor EPS-a za proizvodnju uglja, i istakao da je projekat sanacije na Površinskom kopu „Drmno“  u potpunosti završen.Uklonjeno je negde oko milion metara kubnih nanosa koji su ušli u kop i 19.novembra otpočela je eksplotacija uglja iz dela ugljenog ležišta.

 

(+) Slobodan Mitrović

I pored toga što smo prošle godine doživeli elementarne nepogode koje su nam nanele enormne štete, uspeli smo da saniramo posledice, sačuvamo sve naše količine i nastavimo eksploataciju uglja koji će ući u bilans proizvodnje za ovu i narednu godinu“, rekao je Mitrović i napomenuo da će biti dovoljne količine uglja za proizvodnju električne energije.

 

Saniranje posledica prošlogodišnjih poplava na PK „Drmno“ završeno je revitalizacijom bagera „SRs 470“. Zoran Vuković, direktor za proizvodnju uglja Ogranka „TE-KO Kostolac“, kaže da je revitalizovano ukupno šest bagerskih jedinica, koje su popravljene i dovedene u tehnički ispravno stanje.

 

(+) Zoran Vuković

 „Revitalizovan bager „SRs 470“ pušten je juče u radiće na otkopavanju uglja koji je bio pod vodom.U zavisnosti od toga kakva bude bila dinamika radova, očekujemo da ćemo sa tim bagerom u zimnskom periodu do remonta 2016.godine otkopati između 800 hiljada i milion tona uglja“, istakao je Vuković.

 

Kompletan projekat sanacije realizovan je sa mehanizacijom i ljudstvom PK „Drmno“. Na ovaj način ušteđena su značajna finansijska sredstva. Ukupna vrednost pomenutih radova je oko 240 miliona dinara.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top