Put Lopušnik – Bošnjak  prvi put dobio asfaltnu podlogu (FOTO)

Petrovac

Događaji

Put Lopušnik – Bošnjak prvi put dobio asfaltnu podlogu (FOTO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Kompletno rukovodstvo opštine Petrovac prisustvovalo je presecanju vrpce i otvaranju puta koji povezuje Lopušnik i Bošnjak za saobraćaj.

Vrpcu su presekli Duško Nedinić, predsednik opštine Petrovac na Mlavi, Milanče Aćimović, predsednik SO Petrovac, i predsednici mesnih zajednica Lopušnik i Bošnjak, Bojan Janković i Dejan Živanović.

Nakon presecanja vrpce put je otvoren za saobraćaj

Predsednik opštine je rekao da je ovaj put jedno od obećanja koje je ova vlast dala i ispunila. Vrednost investicije iznosi nešto više od 13 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena iz Ministarstva privrede, dok je lokalna samouprava finansirala 10% od ukupne vrednosti i PDV.

„Imamo u planu da ove godine, uz pomoć republike i  kredita koji podižemo, uradimo najmanje 35 kilometara puteva. Nećemo moći da privolimo građane da ostanu u Lopušniku i Bošnjaku ako je put loš. Koliko sam ja upoznat dugo se nije ulagalo u Lopušnik. Prošle godine uradili smo 800 metara najtežeg dela puta Lopušnik – Petrovac, ove godine smo uradili još 1.200 metara i sa ove pozicije mogu da obećam da ćemo u narednoj godini potpuno rekonstruisati put Lopušnik – Petrovac“, istakao je Nedinić.

 

Duško Nedinić

Asfaltiranjem ovog puta ujedno je dobijen najkraći put koji povezuje Petrovac na Mlavi i auto-put. Deonica od Petrovca na Mlavi do auto-puta sada iznosi 27 kilometara.

Put Lopušnik - Bošnjak

Predsednici mesnih zajednica Lopušnik i Bošnjak zahvalili su se svima koji su doprineli da ovaj put konačno dobije asfaltnu podlogu.

Continue Reading

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top