PZP: Putevi vlažni, moguća poledica u večernjim satima

Braničevo

Servisne informacije

PZP: Putevi vlažni, moguća poledica u večernjim satima

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Poslednjih nekoliko dana temperatura na teritoriji Srbije varira, od vedrih dana sa sunčanim intervalima, do temperatura ispod nule i mestimičnih padavina u kasnim poslepodnevnim i večernjim časovima, što izaziva stvaranje poledice na putu.

Kako saznajemo iz Preduzeća za puteve Požarevac, većih problema poput zastoja u saobraćaju nema. Putevi su očišćeni, ekipe su na terenu i intenzivno rade kako bi što spremnije dočekali veče i sutrašnji ledeni dan.

„Delimično su vlažni putevi prvog prioriteta, a ekipe su čistile i ulice drugog i trećeg prioriteta. Sneg se u toku dana topi usled promena temperature, ali ne isključujem mogućnost stvaranja poledice u večernjim satima kada se spusti temperatura ispod nule. Od srede očekujemo apsolutnu normalizaciju saobraćaja“, kazao je Željko Luković iz PZP-a za E-Braničevo.

Prema izveštaju JP ,,Putevi Srbije” deonice  na kojima je kolovoz vlažan i ima snega do pet centimetara u Braničevskom okrugu su naplatna rampa ,,Požarevac“ - Požarevac - Kučevo – Majdanpek, kao i na magistralnom putu Salakovac, Malo Crniće i Petrovac na Mlavi.

Podsećamo da su do sredine nedelje najavljeni ledeni dani u Požarevcu i okolini, a maksimalna dnevna temperatura danas i sutra biće ispod nule.

>>LEDENI DANI DO SREDINE NEDELJE<<

To Top