raspisan-konkurs-za-javne-radove

Požarevac

Info

Raspisan konkurs za javne radove

Foto: ilustracija

How Good Of A Friend Are You Really?

Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Požarevac i grad Požarevac raspisali su Javni konkurs za organizovanje sprovođenja javnih radova.

Nacionalna služba za zapošljavanje – Filijala Požarevac i grad Požarevac raspisali su Javni konkurs za organizovanje sprovođenja javnih radova.

 

Na njima se angažuju nezaposlena lica i nezaposlene osobe sa invaliditetom u 2016.godini.

 

Konkurs je raspisan na osnovu Sporazuma zaključenog između Nacionalne službe za zapošljavanje-Filijala Požarevac i grada Požarevca o međusobnom uređivanju prava i obaveza u realizaciji programa ili mera aktivne politike zapošljavanja za 2016. godinu, i u skladu sa Lokalnim akcionim planom za zapošljavanje grada Požarevca za 2016. godinu,

 

Cilj ovog poziva je radno angažovanje, prvenstveno teže zapošljivih nezaposlenih lica i nezaposlenih u stanju socijalne potrebe, očuvanje i unapređenje radnih sposobnosti nezaposlenih, kao i ostvarivanje određenog društvenog interesa. Prioritet prilikom uključivanja u javne radove imaju viškovi zaposlenih sa evidencije Nacionalne službe.

 

Maksimalna dužina trajanja javnog rada je četiri meseca.Javni radovi se mogu sprovoditi u oblastima: socijalnih i humanitarnih delatnosti, održavanja i obnavljanja javne infrastrukture i održavanja i zaštite životne sredine i prirode.

 

Pravo učešća u realizaciji programa javnih  radova na teritoriji  Požarevca i Kostolca mogu ostvariti podnosioci zahteva koji imaju registrovanu delatnost ili ogranak na teritoriji Požarevca i Kostolca i  koji uključuju nezaposlena lica evidentirana u Nacionalnoj  službi  u Požarevcu  i u ispostavi u Kostolcu.

 

Sve dodatne informacije mogu se dobiti  u Nacionalnoj službi-Filijala Požarevac, putem telefona 012/538-107;012/538-104,012/538-102,  na sajtu Nacionalne službe - www.nsz.gov.rs. kao i na oglasnim tablama Nacionalne službe-Filijale Požarevac, ispostave Kostolac  i grada Požarevca .

 

Javni konkurs je otvoren od  15. do 29. juna.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top