Raspored bogosluženja u hramovima na području opštine Kučevo

Kučevo

Društvo

Raspored bogosluženja u hramovima na području opštine Kučevo

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Na Badnji dan, Božić, kao i prvog i drugog dana Božića, u pravoslavnim hramovima na području opštine Kučevo održaće se bogosluženje, osvećenje i paljenje badnjaka.

Raspored bogosluženja u hramu Svetog Vaznesenja Gospodnjeg u Kučevu:

Badnji dan (06.januar), Liturgija u 8:30 sati, litija ulicama grada, osvećenje i paljenje badnjaka u 20 sati; Božić (7. 8. i 9.januar): Liturgija u 8:30 časova.

Raspored bogosluženja u hram Svetih apostola Petra i Pavla u Rabrovu:

Badnji dan: Liturgija u 9 časova, večernja služba i paljenje badnjaka u 18 časova, Božić: Liturgija u 6 časova; 8. i 9. januara: Liturgija u 9 časova.

Raspored bogosluženja u hramu Svetog Vaznesenja Gospodnjeg u Mišljenovcu:

Badnji dan: Liturgija u 8:30 časova; osvećenje i paljenje badnjaka u hramu Svetog Georgija u Zeleniku u 12 časova, u Vukoviću u 14, u Mišljenovcu u 16, a u Mustapiću u 18 časova; Božić: Liturgija u 8:30 sati, 8. i 9. januara: Liturgija u hramu Svetog Georgija u Zeleniku u 8:30 sati.

Raspored bogosluženja u hramu Svetih apostola Petra i Pavla u Turiji:

Badnji dan: Liturgija u 8:30 časova; večernja služba sa osvećenjem i paljenjem badnjaka u 16:30, Jutrenje u 23 časa, Božić: Liturgija u ponoć, 9. januar: Liturgija u 8:30 sati.

Raspored bogosluženja u hramu Svetog Vaznesenja Gospodnjeg u Neresnici:

Badnji dan : Liturgija u 8:30 sati; Večernja služba sa osvećenjem i paljenjem badnjaka u 16:30 časova,Božić: Liturgija u 7 časova, a nakon nje lomljenje česnice; 9. januara: Liturgija u 8:30 časova.

U hramu Svete Trojice u Ševici na Badnji dan obaviće se osvećenje i paljenje badnjaka u 17 časova, u naselju Duboka u 21 čas, a hramu Svete Petke u Voluji na Badnji osvećenje i paljenje badnjaka sa vatrometom počinje u 18 časova.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top